"Артемсіль" обіцяє, що сіль не зникне, незважаючи на арешт рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Артемсіль" обіцяє, що сіль не зникне, незважаючи на арешт рахунків

Фондовий ринок
430
Державне солевидобувне підприємство “Артемсіль”, незважаючи на арешт рахунків, виконує заявки споживачів і здійснює відвантаження продукції в штатному режимі.
Про це повідомляє прес-служба підприємства.
“Запевняю, що дефіциту солі в Україні не буде. Адміністрація підприємства зробила все можливе, щоб утримати ситуацію”, – зазначила керівник підприємства Вікторія Луценко.
“На сьогоднішній день ми продовжуємо робити відвантаження продукції, а це означає, що споживачам нема чого побоюватися і не варто піддаватися штучному ажіотажу”, – додала вона.
Вона також зазначила, що адміністрації ДП “Артемсіль” вдалося забезпечити своєчасну виплату заробітної плати майже трьохтисячному колективу підприємства. Крім того, держпідприємство своєчасно і в повному обсязі виконало зобов’язання перед бюджетом України.
Нагадаємо, рахунки державного солевидобувного підприємства “Артемсіль” увечері 2 листопада були арештовані.
ДП “Артемсіль” – найбільше підприємство з видобутку та реалізації кухонної солі на території Центральної та Східної Європи. Підприємство експортує продукцію в 19 країн. Близько 35% продукції компанії реалізується в Україні, а решта – за кордон.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас