Глава Amazon продав акцій на 1 мільярд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Amazon продав акцій на 1 мільярд доларів

Фондовий ринок
944
Засновник і глава рітейлера Amazon Джефф Безоc на початку листопада 2017 року здійснив найбільшу угоду, продавши акції компанії на 1 мільярд доларів.
Про це повідомляє vc.ru.
Глава Amazon періодично продає свої акції протягом останніх шести років, зазвичай віддаючи близько мільйона цінних паперів. Зараз у нього залишається близько 80 млн акцій компанії.
В останній раз подібна угода була закрита в травні 2017 року, тоді Безос продав акції на 940,7 млн доларів. Відтоді акції Amazon зросли, і чергова продаж цінних паперів принесла чолі компанії більше грошей, ніж зазвичай.
Куди Безос направить отримані кошти невідомо. У нього немає публічних благодійних фондів, як у Білла Гейтса, зазначає The Verge. Видання припускає, що гроші можуть піти на фінансування газети The Washington Post або виробника ракет Blue Origin, які належать підприємцю.
З кінця жовтня 2017 року Безос знаходиться на першому місці в списку найбагатших людей світу за версією Bloomberg. Його статок оцінюється в 94,6 млрд доларів, показник Білла Гейтса, зміщеного на друге місце, становить 88,4 млрд доларів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас