Microsoft почне продавати гарнітури HoloLens ще в 29 країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft почне продавати гарнітури HoloLens ще в 29 країнах

Технології&Авто
546
Microsoft оголосила про велику експансію своєї гарнітури доповненої реальності HoloLens на європейський ринок. Мова йде про такі країни, як Туреччина, Швейцарія, Норвегія та Ісландія, а також інших членів ЄС, пише Fortune.
AR-гарнітура HoloLens, яку Microsoft називає «гарнітурою змішаної реальності», використовує технологію накладання тривимірних віртуальних об’єктів на предмети в реальному світі. Пристрій коштує близько $5 тисяч і має бізнес-додатки, які продаються окремо. За словами керівника проекту HoloLens Лоррейн Бардін, у Microsoft вже є кілька великих клієнтів для цієї технології.
Німецький промисловий конгломерат Thyssenkrupp використовує його для прискорення планування та встановлення ліфтів, а Ford — для проектування нових автомобілів. Крім того, HoloLens може використовуватися навіть в хірургії.
HoloLens вже доступний на 10 ринках: в США, Великій Британії, Австралії, Німеччині, Канаді, Франції, Китаї, Ірландії, Японії та Новій Зеландії. Експансія, про яку говорять в компанії, передбачає вихід на ринок ще 29 країн, в основному в ЄС, а також Туреччині, Швейцарії, Норвегії та Ісландії.
Хоча більшість випущених Microsoft додатків можна називати звичайними для AR, — в основному це проектування і використання в офісах, — HoloLens готовий до використання у більш складних умовах. Наприклад, у військовій, аерокосмічній або нафтогазовій галузі.
«Ми раді оголосити про створення спеціального захисного шолома для HoloLens, який буде доступний для купівлі на початку наступного року через одного з наших партнерів», — писав Бардін, зазначивши, що пристрій сертифікований за стандартами для захисних окулярів в США і Європі, а також є пилонепроникним.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас