В Samsung придумали «розумні» обкладинки для гаджетів з функцією запуску додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Samsung придумали «розумні» обкладинки для гаджетів з функцією запуску додатків

Технології&Авто
372
На сайті Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) оприлюднена патентна заявка Samsung на «розумні» обкладинки для смартфонів, фаблетів і інших гаджетів.
Ідея полягає в тому, щоб наділити смарт-чохли та футляри кнопками для швидкого виклику додатків. Такі кнопки будуть являти собою сенсорні області на внутрішньому або зовнішньому боці обкладинки.
У випадку смартфона або фаблета наявність додаткових кнопок на обкладинці дозволить заощадити місце на дисплеї гаджета, яке зазвичай відводиться для відображення піктограм найбільш часто використовуваних додатків і інструментів, таких як книга контактів, камера тощо.
Якщо мова йде про обкладинку для планшета або гібридного портативного комп’ютера, то кнопки можуть розташовуватися на зовнішньому боці захисного аксесуара. Натиснувши на потрібну сенсорну область і відкривши обкладинку, користувач відразу ж отримає доступ до необхідної програми.
Yes
Заявка на патент була подана південнокорейським гігантом в квітні нинішнього року, але на сайті USPTO документ опублікований тільки зараз. Про терміни впровадження розробки в комерційні продукти нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас