Блокчейн-платформа INS зробить продукти на 30% дешевшими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Блокчейн-платформа INS зробить продукти на 30% дешевшими

Фінтех і Картки
606
Найбільші виробники продуктів і побутової хімії уклали угоду з компанією INS про запуск тестових продажів через нову цифрову платформу. Вона забезпечує модель, при якій люди зможуть купувати продукти безпосередньо у виробників – на 30% дешевше, ніж у супермаркетах, пише Netimperative.
Якщо при традиційній моделі виробники обговорювали майбутні ціни з супермаркетами, то з новим сервісом зможуть встановлювати ціни самостійно. Функціонуватиме система на основі розподіленого реєстру. Це дозволить створити децентралізовану систему розподілу різного роду продуктів.
Компанія збирається запустити масштабовану саморегульовану платформу. На ній відпаде необхідність у роздрібних продавцях. Технологія смарт-контрактів дозволить вибудувати між виробниками і покупцями прозорі, чесні і позбавлені ризику відносини. В рамках цієї платформи також можна буде розгортати маркетингові кампанії та програми лояльності. Коли всі знаходяться в одній мережі, набагато зручніше преміювати найактивніших покупців або повертати тих, хто давно не проявляв активності.
Покупців система повинна забезпечити більш високою якістю товару. В системі, заснованій на блокчейні, головне – репутація. Тут як ніде будуть важливі відгуки та оцінки. Їх не зітреш і не зміниш. Тому виробники постараються заради кращих відгуків. Тестовий запуск системи намічений на 2018 рік у Великобританії. До майданчика обіцяли підключитися Mars, Uniliver, Valio і Friesland Campina. Це означає, що на платформі з’являться сотні популярних брендів.
Компанія збирається отримати частку від величезного ринку роздрібної торгівлі побутовими товарами. Згідно з Persistent Market Research, до 2020 року цей ринок зросте до $8,5 трлн. Творці INS кажуть, що сьогодні цей ринок влаштований максимально неефективно і несправедливо по відношенню до покупців і виробників. Так, у Великобританії він повністю контролюється роздрібними торговцями. При цьому 76% ринку належить 4 великим посередникам. INS може змінити цю ситуацію.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас