Акції Apple продовжать йти вгору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Apple продовжать йти вгору

Світ
10
На минулій сесії акції Apple піднялися більш ніж на 3%, і зараз аналітики прогнозують подальше зростання котирувань на тлі офіційного початку продажів смартфонів iPhone 8, яке відбудеться пізніше цього тижня.
Очікується, що в найближчу середу компанія також опублікує позитивний квартальний звіт про доходи. Крім високих фінансових показників, аналітики очікують побачити високі прогнози на наступний квартал, оскільки наближаються новорічні свята, продажу компанії гарантовано підуть вгору.
Акції Apple продовжать йти вгору
На щорічній презентації у вересні компанія представила розумні годинник Apple Watch Series 3. На початку тижня акції технологічного гіганта зросли після повідомлень про збільшення замовлень на смартфони iPhone 8 і 8 Plus, які вийшли у вересні.
Спочатку звіти показували, що нова лінійка смартфонів компанії (iPhone 8 і 8 Plus) отримала значно менше уваги, ніж очікувалося. Це було пов’язано з виходом ювілейного флагмана iPhone X, який надійде в продаж в листопаді.
Відповідно до звітів, у Китаї продажі iPhone 8 нарешті показали зростання, після декількох невтішних кварталів компанії в цьому регіоні. Як повідомляється, Apple зуміли продати 11 мільйонів смартфонів iPhone в Китаї за останній квартал, тоді як за аналогічний квартал 2016 року було продано лише 8 мільйонів смартфонів Apple.
Аналітики також повідомляють, що попит на преміум-смартфон iPhone X може перевершити попит на попередні моделі компанії, а саме iPhone 7 і 7 Plus. Поточні прогнози на продажу iPhone X змушують інвесторів і аналітиків очікувати високих результатів в майбутньому. Крім того, iPhone X найдорожчий смартфон компанії Apple, його вартість стартує від 1,000$. Попередні замовлення на iPhone X почнуться в найближчу п’ятницю, і незабаром смартфон буде доступний у всіх офіційних магазинах компанії.
Згідно з прогнозами, виручка Apple за четвертий квартал складе від 494 млрд. до 53$ млрд., що на 7.7% вище порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Продажі iPhone X можуть також підвищити доходи і ринкову капіталізацію Apple до рекордних позначок. Аналітики підвищили цільову вартість акцій Apple до 722$ – 740$.
Щоб залишатися в курсі останніх подій, підписуйтесь на Trade12.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас