Оновлений LeoBot отримав функції поповнення мобільного, месенджерів і онлайн-ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений LeoBot отримав функції поповнення мобільного, месенджерів і онлайн-ігор

Світ
367
Компанія LeoGaming у партнерстві з Mastercard представила оновлену версію LeoBot — платіжного бота у соціальній мережі Facebook з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass. До існуючої функції грошових переказів з картки на картку будь-якого українського банку в один клік з мобільного додалася можливість поповнення сервісів. Тепер завдяки LeoBot можна поповнити рахунок мобільного телефону, месенджерів Skype і Viber, а також найпопулярніших онлайн-ігор.
Оновлений LeoBot отримав функції поповнення мобільного, месенджерів і онлайн-ігор
Скористатися LeoBot можуть всі користувачі програми Messenger, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/6BGSGa. Додаткова реєстрація не потрібна, всі функції платіжного бота доступні для нових клієнтів. Повний список виглядає наступним чином:
•Steam
•Kiyvstar
•Lifecell
•Vodafone
•Viber Out
•Skype
•4Game
•Tanki Online
•Warface
Платежі на користь онлайн-ігор, а також Skype і ViberOut проходять без комісії в рамках спеціальної пропозиції від LeoGaming. Компанія також планує бонуси за поповнення онлайн-ігор. Плата за поповнення мобільного – 1% від суми платежу. Комісія за p2p-переклади залишається незмінною – 0,8% + 2,5 грн.
«Наша компанія бачила і бачить LeoBot універсальним платіжним інструментом для активних користувачів Facebook і безпосередньо Messenger. Додаючи всі функції відразу, ми могли зробити його досить незручним для клієнтів. Тепер же, коли ми бачимо стабільний інтерес до p2p-перекладів, саме час розвиватися далі», – зазначила Альона Дегрік, генеральний директор компанії LEOGAMING.
Як і раніше, навігація між функціями бота відбувається за допомогою команд «Переказати гроші” і “Поповнити рахунок», які можна обрати у переліку або прописати вручну. Взаємодія з Masterpass дозволяє здійснювати платежі в один клік. Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківської картки або авторизувати раніше створений гаманець Masterpass, в якому можна зберігати дані карт різних платіжних систем. Після цього LeoBot дозволить створювати шаблони платежів на основі попередніх транзакцій для швидких транзакцій. Безпека платежів забезпечена Mastercard.
Після завершення платежу LeoBot надсилає звіт, список яких через окрему команду “Історія”.
Про LeoGaming
LeoGaming, www.leogaming.net – міжнародна процесингова компанія, що забезпечує прийом платежів на користь онлайн-ігор, ігрових сервісів, електронних гаманців та ін. У партнерстві з провідними платіжними системами України та світу, компанія забезпечує надійне і безпечне зарахування коштів на рахунки користувачів, доступність поповнення в будь-якому платіжному терміналі на вигідних умовах, а також працює над залученням на український ринок провідних світових видавців і розробників ігрового контенту. Слідкуйте за новинами компанії та ігрового бізнесу на сторінці компанії у Facebook.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас