POS-термінали Ощадбанку в торговельній мережі приймають платежі за допомогою Android Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

POS-термінали Ощадбанку в торговельній мережі приймають платежі за допомогою Android Pay

Фінтех і Картки
743
Ощадбанк готовий до впровадження технології Android Pay. Здійснювати оплату покупок за допомогою додатку Android Pay у смартфоні карткою будь-якого банку світу можна через POS-термінали Ощадбанку з безконтактним модулем.
«Використання смартфону як платіжного інструмента є дуже поширеним у передових країнах світу. Це стає трендом і в Україні. Дедалі частіше ми спостерігаємо, як українці використовують мобільні гаманці у смартфонах для здійснення платежів, наприклад, платіжний мобільний додаток «Ощад PAY». Ми готові до приходу розробленого компанією Google сервісу Android Pay і не підведемо тих, хто захоче використовувати його для оплати покупок. Це можна зробити через термінали банку з безконтактною технологію. Їх вже 75% у нашій термінальній мережі. За кілька місяців ми завершимо її оновлення повністю, щоб усі POS-термінали Ощадбанку було обладнано модулем для зчитування безконтактних платежів, зокрема Android Pay», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
Ощадбанк одним з перших розпочав впровадження у торговельній мережі терміналів, що приймають NFC-платежі. Ще п’ять років тому Ощадбанк першим в Україні представив POS-термінали, які приймають безконтактні картки Mastercard та Visa PayWave одночасно. Їх встановлено в мережі закладів «МакДональдз» в Україні. В лютому 2017 року Ощадбанк вивів на ринок власний платіжний мобільний додаток «Ощад PAY» для оплати покупок смартфоном.
Ощадбанк посідає друге місце на ринку торгового еквайрингу. Його еквайрингова мережа перевищує 32 тисячі терміналів. У терміналах, що приймають NFC-платежі, можна сплачувати за покупки безконтактними картками, смартфонами та іншими форм-факторами (стікерами, годинниками).
Android Pay – розроблена компанією Google технологія оплати товарів/послуг за допомогою спеціального додатку мобільного пристрою, який можна завантажити в Google Play Market та який містить інформацію про платіжні картки клієнта (банк, що випустив картку, має бути партнером Android Pay). Для здійснення оплати з Android Pay достатньо розблокувати телефон та піднести його до терміналу.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас