Американські інженери представили одноколісний варіант Segway — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські інженери представили одноколісний варіант Segway

Технології&Авто
528
Команда інженерів з Флориди представила Uno Bolt – перший сидячий одноколісний електробайк на гіроскопах. Він дуже схожий на «сигвей», але зручніший, пише CleanTechnica.
Так само, як і «Сегвей», Uno Bolt оснащений технологією Gyro Force, яка дозволяє управляти апаратом, нахиляючись вперед (для розгону) або назад (для гальмування). Попереду розташоване кермо, а з боків – платформи для ніг.
Батарея Uno Bolt заряджається всього за 45 хвилин, зарядки вистачає на 40 км. Максимальна швидкість – 35 км/год.
У апарата один електродвигун потужністю 1000 Вт. У порівнянні з електродошкою Boosted Board, яка важить всього 10 кг, але має два двигуни по 1000 Вт, Uno Bolt здається прогулянковим байком для літніх людей.
Велика вага (20 кг) навряд чи дозволить брати Uno Bolt з собою в електричку, автобус або трамвай. А ось для поїздок по району або в найближчий парк Uno Bolt буде в самий раз.

Інженери вже зібрали достатньо грошей на Kickstarter і Indiegogo і планує продавати апарат за роздрібною ціною в $1,5 тис.
Французький стартап LMX Bikes представив надлегкий електричний фрірайд-мотоцикл, який більше схожий на гірський велосипед. Володіючи потужністю в 8 кВт (близько 11 к.с.) він важить всього 42 кг.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас