Чого чекати в Україні через 5 років: Гройсман озвучив плани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чого чекати в Україні через 5 років: Гройсман озвучив плани

Казна та Політика
3202
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман розраховує, що протягом п’яти років Україна має зробити економічний прорив. Про це він розповів в інтерв’ю канадській журналістці Дайен Френсіс із National Post.
Він нагадав, що за неповні два місяці в Україні стартували відразу три фундаментальні реформи – освіти, охорони здоров’я і пенсійної системи. За словами прем’єра, на черзі подальші зміни в регуляторній політиці, в приватизації, судовій реформі та антикорупційній політиці.
Крім того, він розповів про “наполеонівські” плани на найближчі п’ять років.
“Дайен запитала мене: якою я бачу Україну за 5 років? Відповів просто: за цей період ми здатні здійснити економічний прорив і поліпшити показники розвитку в усіх напрямках життєдіяльності країни. Але результатом нашої роботи стануть не статистичні цифри, а зміни в демографічній динаміці. Моє бажання, щоб вже через 5 років наші співвітчизники побачили перспективи в навчанні, роботі, самореалізації, народженні дітей не десь на чужині, а на батьківщині. Заради цього і працюємо вже зараз”, – написав на своїй сторінці в Facebook Гройсман.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас