Альфа-Банк Україна був визнаний лідером у споживчому кредитуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна був визнаний лідером у споживчому кредитуванні

Кредит&Депозит
62
Популярний український журнал БІЗНЕС визначив лідерів фінансового ринку за підсумками першого півріччя 2017 року в рейтингу “Фінансовий ОСКАР 2017”. Серед “оскароносних” компаній – Альфа-Банк Україна, що отримав визнання як лідер у споживчому кредитуванні. Крім того, Альфа-Банк Україна увійшов до ТОП-3 банків, відзначених за активний розвиток технологій інтернет-банкінгу.
У своєму рейтингу журнал БІЗНЕС відзначає фінансові установи, які в непростий для фінансової системи час знаходять ресурси та можливості конкурувати, впроваджувати інновації, змінювати ринок і підвищувати стандарти якості в обслуговуванні клієнтів.
За підсумками незалежного оцінювання та на думку фінансових експертів, Альфа-Банк Україна у першій половині 2017 року став драйвером споживання в сфері споживчого кредитування №1, а також одним із лідерів у напрямку розвитку онлайн-банкінгу.
Альфа-Банк Україна активно працює в обох сегментах. У портфелі позик фізособам споживчі кредити (на дрібну та велику побутову техніку, смартфони і так далі) займають близько 33%. Альфа-Банк Україна сьогодні в змозі видати будь-який тип кредиту фізособі менш ніж за 10 хвилин. У 2017 році банк запустив інноваційну онлайн-видачу кредитів. Через мобільний додаток Alfa-Mobile клієнти Альфа-Банку Україна можуть отримати кредитні кошти на свою дебетову картку протягом рекордних 20 секунд, всього у кілька кліків та в будь-який час доби.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас