Акція "Срібна монетка" фінішувала з рекордною сумою для реалізації грантових проектів у різних містах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція "Срібна монетка" фінішувала з рекордною сумою для реалізації грантових проектів у різних містах України

Світ
29
Майже 350 тисяч гривень зібрала акція “Срібна монетка” для підтримки людей з синдромом Дауна за три місяці. Ця сума стала рекордною за всі вісім років проведення акції у відділеннях UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Спільна ініціатива банку та Всеукраїнської благодійної організації “Даун Синдром” вже стала традицією. Увосьме “Срібна монетка” здобуває своїх прихильників. Нам приємно, що деякі клієнти вже впізнають благодійний проект та постійно підтримують “Срібну монетку”, також ми радіємо й тим, хто вперше приєднався.
“Цьогорічна “Срібна монетка” була для нас особливою, тому що уперше кошти підуть на грантові проекти у різних містах України, це допоможе провести ряд заходів саме в регіонах. Ми розуміємо, що синдром Дауна не має вікової обмеженості, тому що по мірі зростання дітей, виникають нові задачі для реалізації їх у суспільстві. У великих містах та у столиці більше шансів знайти способи підтримки родин, у яких є люди з синдромом Дауна. В регіонах усе трохи інакше. Утім, ми запевняємо усіх батьків, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу ВБО “Даун Синдром” та підтримку у різних містах!”, — підкреслив Сергій Кур’янов, президент ВБО “Даун Синдром”, тато 13 річного Іллі — хлопчика з синдромом Дауна.
Акція тривала з 17 липня по 17 жовтня у понад 300 відділеннях UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Метою акції був збір коштів на міні гранти для регіональних батьківських організацій, підтримку місцевих проектів для дітей з синдромом Дауна у різних містах України, ранню допомогу соціалізації та розвитку інтелектуальних здібностей, а також навчання фахівців і батьків інноваційним методикам у галузі освіти, охорони здоров’я та соціалізації.
“Срібна монетка” поєднала усіх нас у прагненні бути причетними до чогось значущого. Нам приємно бачити, що вже вісім років акція все більше набирає популярності, а зібрана цього року сума стала найбільшою за весь час існування акції, – зазначив заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.Кожна людина має бути щасливою, мати право на освіту, саморозвиток і реалізацію. Наше майбутнє починається з дітей. І я щиро переконаний, що за належного розвитку з раннього дитинства кожна людина може позитивно здивувати світ своїми талантами”.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас