УДЦР приєднався до ProZorro.Продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УДЦР приєднався до ProZorro.Продажі

Казна та Політика
162
Держпідприємство “Український державний центр радіочастот” (УДЦР, Київ) приєдналося до меморандуму з пілотним проектом ProZorro.Продажі про співпрацю в побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації об’єктів державної власності.
“Наше підприємство постійно стикається з проблемою реалізації надлишкового майна через біржі і комерційні майданчики через їхні високі внески для участі в продажу і відносну закритість, а потім і низьку ефективність реалізації майна”, – наводяться в релізі держпідприємства в п’ятницю слова його гендиректора Володимира Корсуна.
“Очікуємо, що ці проблеми будуть успішно вирішені завдяки системі ProZorro.Продажі”, – зазначив гендиректор.
Він повідомив, що УДЦР уже готовий виставити на продаж близько 10 автомобілів, які не використовуються у виробничій діяльності, відпрацьовані акумуляторні батареї та машинні масла, на які, як виявилося, також є попит, хоча раніше підприємство витрачало гроші на їх утилізацію.
В.Корсун нагадав, що вже більше двох років УДЦР успішно співпрацює з системою закупівель ProZorro, одним з перших приєднавшись до неї, і тільки в минулому році завдяки закупівлям через цю систему заощадив понад 7 млн ​​грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас