Uber призначила главою британського бізнесу колишнього радника Банку Англії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber призначила главою британського бізнесу колишнього радника Банку Англії

Фондовий ринок
83
Uber Technologies Inc. призначила главою британського підрозділу Лорел Пауерс-Фрілінг, колишнього радника Банку Англії, яка також має величезний досвід роботи у великих компаніях.
Вона займе пост незалежного невиконавчого директора британського бізнесу Uber з 1 листопада.
60-річна Л.Пауерс-Фрілінг народилася в США, проте в 2003 році отримала британське громадянство, пише газета The Guardian.
В даний час вона очолює європейський підрозділ Sumitomo Mitsui Banking Corp., а також є старшим незалежним директором Atom Bank. Раніше Л.Пауерс-Фрілінг займала високі пости в страховій компанії Prudential і американському банку Morgan Stanley.
Крім того, вона очолювала фінансовий підрозділ Marks & Spencer – M&S Bank і саме в цей період була радником Банку Англії.
Великий діловий досвід Л.Пауерс-Фрілінг, особливо в сфері комплаєнс, зіграв важливу роль в її призначенні і, як очікується, буде дуже корисний Uber, яка намагається розв’язати конфлікт з лондонською владою.
Як повідомлялося раніше, Транспортне управління Лондона (TfL) прийняло рішення не продовжувати ліцензію Uber на роботу в Лондоні, термін дії якої закінчився 30 вересня.
Uber оскаржила це рішення, і їй було дозволено продовжити роботу в британській столиці на період розгляду апеляційної скарги, який може затягнутися на рік або більше.
З Uber в Лондоні співпрацює близько 50 тис. водіїв. За даними компанії, близько 5 млн осіб користуються її послугами в британській столиці як мінімум раз протягом 90 днів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас