Amazon запустила доставку товарів додому при відсутності власника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустила доставку товарів додому при відсутності власника

Технології&Авто
431
Спостерігати за діями кур’єра можна за допомогою мобільного додатку, а контролювати правильність адреси буде спеціально зашифрована система, пише The Guardian.
Amazon пропонує новий сервіс, який дозволить кур’єрам відкривати двері квартир і залишати посилки в передпокої, якщо нікого немає вдома. Система Key складається з мобільного додатка, камери домашнього спостереження і «розумного» замка. Кур’єр зможе зняти його блокування, відсканувавши за допомогою програми штрих-код з посилки. Як тільки водій служби доставки під’їжджає до будинку, замовнику надходить повідомлення. Камера знімає всі дії кур’єра, а додаток дозволяє спостерігати за ним в режимі реального часу.
Компанія запевнила, що служба доставки щоразу буде уточнювати і перевіряти ще раз адресу клієнта і відповідність посилки зробленому замовленню за допомогою спеціальної зашифрованої системи. Згодом Amazon Key зможуть користуватися прибиральниці і люди, які вигулюють собак, якщо господарі квартири захочуть надати їм доступ до «розумного» замка.
Продажі Amazon Key стартують у листопаді, і вся система буде коштувати $250. Перший час її зможуть купити тільки власники преміум-акаунтів Amazon і не у всіх штатах США.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас