ЄБРР надає великій роздрібній мережі $25 млн кредиту на розширення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надає великій роздрібній мережі $25 млн кредиту на розширення

Фондовий ринок
537
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надає мережі роздрібної торгівлі “Новус Україна” кредит у розмірі до $25 млн терміном на сім років для підтримки розширення мережі супермаркетів Novus, повідомила прес-служба ЄБРР.
“Кредит буде спрямований на фінансування розширення мережі Novus, який має намір до кінця 2018 відкрити новий логістичний центр і десять нових магазинів у Києві та Київській області”, – йдеться в повідомленні банку в четвер.
Крім того, згідно з інформацією прес-служби банку, Novus отримає грант на $0,5 млн від Центру фінансування трансферу технологій щодо зміни клімату на підтримку енергозберігаючих технологій. “Зокрема, у всіх магазинах Novus буде встановлено світлодіодне освітлення, вдосконалені системи управління, системи регенерації тепла повітря і води, системи природного охолодження і багато інших удосконалень”, — пояснює ЄБРР в прес-релізі.
Проект є компонентом стратегії ЄБРР, яка сприяє інвестиціям в розвиток інфраструктури зберігання, перевезень і дистрибуції, а також у модернізацію переробки харчової та сільськогосподарської продукції в Україні, йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас