Контакт-центр Укрсоцбанку перейшов на операційну систему нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Контакт-центр Укрсоцбанку перейшов на операційну систему нового покоління

Фінтех і Картки
228
Дослідивши основні незручності, що виникають у клієнтів під час з’єднання з оператором банку, Контакт-центр Укрсоцбанку перейшов на нову операційну систему – автоінформатор, що значно спрощує комунікацію та заощаджує час клієнтів.
Відтепер, при зверненні до Контакт-центру не потрібно вслуховуватися у меню автовідповідача, щоб зрозуміти, у якому саме розділі знаходиться необхідна інформація, переходити в тоновий режим, подзвонивши зі стаціонарного телефона, або розблоковувати та вмикати клавіатуру під час здійснення дзвінка з мобільного. Система нового покоління вміє розрізняти голосові команди, тому клієнтові достатньо коротко назвати мету дзвінка і його автоматично буде з’єднано з профільним спеціалістом.
Як працює автоінформатор. Після дзвінка до банку клієнт почує: “Доброго дня! Вас вітає Контакт-центр Укрсоцбанку. Скажіть мені, що Вас цікавить?”. Якщо Вас цікавить:
– “залишок, заборгованість, сума мінімального платежу по кредитній або платіжній картці”, необхідно сказати: “баланс по картці”;
– “сума заборгованості, дата та сума поточного платежу, сума останнього надходження по Вашому кредиту” – “баланс по кредиту”;
– “активація картки” – “активувати картку”;
– “заблокувати Вашу картку” – “блокування картки”;
– “оформити новий продукт у банку” – “оформити кредитну картку/кредит/депозит”;
– “інтернет клієнт банк для юридичних осіб Укрсоцбанку” – “клієнт банк”;
– “система BusinessNet” – “бізнес нет”;
– “створення ключа” – “перегенерація ключа”.
Також у системі збереглися і сервіси автоматичного обслуговування:
1 – баланс по картковому рахунку;
2 – сума мінімального платежу по кредитній картці;
3 – повна сума до погашення по кредитній картці;
4 – баланс по рахунку Ощадний+;
5 – правила користування системою.
Нагадаємо, що подзвонити до Контакт-центру Укрсоцбанку можна за телефонами: 0 800 3000 90 (дзвінки з мобільних та стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), +380 44 205 45 55 (для закордонних та стаціонарних дзвінків у межах України) і 332 (короткий номер для дзвінків з мобільних операторів Vodafone, Київстар та lifecell).
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас