"Кредобанк" відзначено у номінації "Опора МСБ" рейтингу "Фінансовий Оскар" за версією журналу "Бізнес" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" відзначено у номінації "Опора МСБ" рейтингу "Фінансовий Оскар" за версією журналу "Бізнес"

Світ
127
“Кредобанк” посів друге місце у номінації “Опора МСБ” щорічного рейтингового дослідження “Фінансовий Оскар 2017”, яке проводиться діловим виданням “Бізнес” за високі результати роботи з сегментом малого та середнього бізнесу протягом першого півріччя 2017 року.
Конкурс-рейтинг “Фінансовий Оскар” визначає найкращих лідерів ринку у банківській сфері та сфері страхування. Визначення переможців проводиться у два етапи. На першому етапі проводять незалежний вибір претендентів, виходячи з результатів діяльності фінансових установ за попередній рік. На другому етапі експертне журі, до якого входять представники банківського, страхового та фондового ринків, здійснює таємне оцінювання. Переможців визначають за підсумками оцінювання, шляхом визначення середнього балу.
“Робота з малим та середнім бізнесом є одним із ключових пріоритетів “Кредобанку”. Сьогодні ми пропонуємо повний спектр банківських послуг та реально кредитуємо малі та середні підприємства за вигідними ставками, і відзнака “Фінансового Оскару” є об’єктивним результатом нашої роботи в цьому напрямку, – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та малого і середнього бізнесу Євген Заіграєв.Нині в “Кредобанку” майже 60% клієнтських коштів юридичних осіб – це кошти малого та середнього бізнесу, а кредитний портфель для цього сектора станом на кінець вересня 2017 року перевищив 1,55 мільярда гривень та склав майже 20% від загального кредитного портфелю банку”.
Послуги “Кредобанку” для малого та середнього бізнесу вже не вперше визнаються одними з найкращих на ринку. Так впродовж 2017 року, банк здобув високі місця у рейтингу “Найкращий банк для малого та середнього бізнесу” за версією журналу “Бізнес”, а також увійшов у ТОП-5 в номінації “Кредити малому та середньому бізнесу” за версією рейтингу “50 провідних банків України”. Окрім того, виконавчий директор банку з питань корпоративного бізнесу та МСБ Євген Заіграєв увійшов до ТОП-10 найкращих банкірів малого та середнього бізнесу України за версією журналу “Бізнес”.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас