Процесорам Samsung приписують нейронный блок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Процесорам Samsung приписують нейронный блок

Технології&Авто
720
Учасники ринку вважають, що ці інвестиції допоможуть південнокорейському гіганту розширити можливості своїх мобільних процесорів Exynos.
Стартап DeePhi Tech, заснований в 2016 році, спеціалізується на технологіях глибокого навчання. Інтеграція нейронного блоку на основі цих технологій в чіпи Exynos дозволить підвищити продуктивність при виконанні завдань певного типу, таких як доповнена реальність, інтелектуальне розпізнавання образів, обробка зображень та ін.
DeePhi Tech створена чотирма випускниками Університету Цінхуа (один з провідних університетів КНР) і Стенфордського університету (США).
Про розмір інвестицій в стартап з боку Samsung нічого не повідомляється. Південнокорейська компанія ситуацію ніяк не коментує.
Спеціалізований нейронний модуль NPU входить до складу процесора Apple A11 Bionic, який є основою смартфонів Apple iPhone 8/8 Plus.
Засоби для прискорення виконання операцій, пов’язаних зы штучним інтелектом, інтегровані в мобільний процесор Kirin 970, представлений компанією Huawei в ході недавньої виставки IFA 2017.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас