Consumer Reports назвав найбільш ненадійні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Consumer Reports назвав найбільш ненадійні автомобілі

Технології&Авто
1632
Експерти американського журналу Consumer Reports назвали авто, власники яких частіше за інших змушені звертатися в сервіс.
Більшість проблем були пов’язані з електронікою та енергетичним обладнанням, пише Motor1.
Після опитування 640 тисяч автовласників з’ясувалося, що найненадійнішим американці вважають спортивний автомобіль Chevrolet Camaro. Його власники найчастіше помічають проблеми з трансмісією, електрикою і приводом. На другому місці німецький позашляховик Mercedes-Benz GLC. Трійку самих ненадійних авто замикає Jaguar F-Pace.
Далі в списку розташувалися GMC Acadia, Fiat 500, Ford Focus, Ford Fiesta, Volvo XC90 та Cadillac Escalade.
Замкнув ТОП-10 найбільш ненадійних автомобілів за версією Consumer Reports кросовер Tesla Model X. Проблеми у власників електрокара викликають обробка салону, кліматична система і кузовні елементи. Це одна з небагатьох моделей в рейтингу, власники якої не скаржилися на електроніку.
Відзначимо, найбільш надійними автомобілями є японські, що розмістилися на першому і другому місці. Лідером рейтингу стала Toyota, а Lexus розташувався на другому місці. У трійку лідерів надійності також увійшла корейська марка Kia.
Раніше НВ повідомляло, що Tesla посперечалася з експертами видання Consumer Reports про надійність Model 3. З’ясувалося, що експерти видання винесли свій вердикт, ще не протестувавши Model 3.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас