Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк розповіли дітям про користь заощаджень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк розповіли дітям про користь заощаджень

Кредит&Депозит
25
Приєднавшись до Всесвітнього дня заощаджень в Україні під егідою Незалежної асоціації банків України, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк у рамках власної розширеної програми “Місяць заощаджень”, провели екскурсію для дітей – учнів 1-4 класів.
Щороку, 31 жовтня, банки з усього світу традиційно відзначають Всесвітній день заощаджень, і Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна серед них. Розуміючи, наскільки важливо займатися фінансовим просвітництвом в Україні, об’єднана команда банків протягом цілого місяця проводить заходи, заохочуючи людей цікавитися тим, як правильно зберігати кошти, якими банківськими інструментами можна скористатися, наскільки безпечними вони є.
Одним з таких заходів стало проведення екскурсії 13 жовтня 2017 року в Центральному відділенні Укрсоцбанку в Києві для учнів 1-4 класів. Юні гості завітали у відділення, де вивчали основи фінансової грамотності та дізнавалися про те, як працює відділення, банкомати, що таке депозитарій і де він знаходиться, як автоматично рахуються гроші та скільки важать золоті злитки. Інформацію закріплювали практикою та цікавими подарунками на згадку.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас