МАУ має намір отримати призначення в Катар і на чартери в китайську Санью — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ має намір отримати призначення в Катар і на чартери в китайську Санью

Фондовий ринок
350
Комісія Державної авіаційної служби україни (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 26 жовтня розгляне заявку авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) на отримання прав на експлуатацію повітряних ліній для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України за маршрутами Київ – Доха і Київ – Ізмір.
Зазначені питання є в порядку денному засідання комісії, оприлюдненому на веб-сайті Державіаслужби.
Компанія просить дати призначення на польоти в Доху з частотою 14 рейсів на тиждень, строк дії права – з 1 листопада на необмежений строк; в Ізмір з частотою сім рейсів на тиждень на такий самий термін.
Крім того, компанія подала заявку на отримання права на експлуатацію повітряної лінії для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень за маршрутом Київ – Санья (Китай) – Київ раз на тиждень, з терміном дії права з 20 грудня 2017 року по 24 березня 2018 року.
Як повідомлялося, авіакомпанія Qatar Airways (Катар) 28 серпня запустила щоденні рейси з Дохи в найбільший український аеропорт “Бориспіль” (Київ). Згідно з даними системи бронювання авіаперевізника, політ в один бік обходиться приблизно в EUR375.
Компанія не виключала виходу на два щоденні рейси Доха-Київ і можливість партнерства у майбутньому з МАУ.
МАУ – провідна українська авіакомпанія, що з’єднує Україну з 80+ столицями і ключовими містами Європи, Азії, Америки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3 тис. інших міст світу
Флот МАУ складається з 42 літаків: чотирьох далекомагістральних Boeing 767-300ER, 25 середньомагістральних Boeing 737NG, восьми Boeing 737 (у тому числі одного вантажного Boeing 737-300SF) і п’яти Embraer-E190. Базовим аеропортом МАУ є Міжнародний аеропорт Києва “Бориспіль”. Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас