Укрсоцбанк відкриває відділення нового формату в мережі гіпермаркетів "Епіцентр" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк відкриває відділення нового формату в мережі гіпермаркетів "Епіцентр"

Кредит&Депозит
121
Укрсоцбанк розширює спектр послуг у мережі своїх відділень, що знаходяться на території гіпермаркетів “Епіцентр”. Минулого тижня банк запросив клієнтів на відкриття відразу двох київських відділень за адресами: вул. Велика Кільцева, 1Б та вул. Берковецька, 6В.
Перші два відділення з майбутньої мережі нового формату отримали оновлену сервісну модель, завдяки якій фізичні та юридичні клієнти банку, а також співробітники “Епіцентру” можуть отримувати не лише звичне касове обслуговування, але й користуватися повним спектром банківських послуг, таких як кредитні продукти, відкриття дебетних карт, депозитів, поточних рахунків тощо. Також у відділеннях з’явилися клієнт-менеджер, сервіс-менеджер, інформаційна стійка.
Такий формат відділень наслідує кращі європейські практики банківської галузі. Усе, що є в нових відділеннях Укрсоцбанку, від інтер’єру до роботи менеджерів, побудовано за такими принципами, як доступність, прозорість, відкритість та простота, щоб якомога швидше, ефективніше та комфортніше для клієнта вирішити питання, з яким він звернувся.
Особливістю обслуговування є також вільне пересування менеджерів відділення, які тепер не залежатимуть від стаціонарних комп’ютерів і можуть спілкуватися з клієнтом за межами стійки.
Світлана Черкай, директор з продажу та дистрибуції Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку: “Ми вже давно спостерігаємо потребу в зміні формату відділень через великий потік клієнтів, що проходить через мережу “Епіцентру”, а також обслуговування численних співробітників самого гіпермаркета. Розуміючи ці потреби, ми переглянули сервісну модель з урахуванням побажань клієнтів та вимог часу. Сьогодні як фізичні, так і юридичні клієнти хочуть відразу отримувати товар, просто оформивши за декілька хвилин кредит від банку. І цю потребу ми задовольняємо на всі сто, адже клієнту навіть не треба виходити з гіпермаркету, щоб отримати кредит до 300 тисяч гривень за 10 хвилин.”
Наталія Численко, заступник директора ТОВ “Епіцентр К”: “Ми дбаємо, щоб наші покупці мали можливість максимально швидко та зручно здійснювати покупки. Щиро вітаємо з відкриттям оновленого відділення Укрсоцбанку в нашому торговельному центрі. Раді, що віднині наші відвідувачі зможуть отримувати повний спектр фінансових послуг від Укрсоцбанку. Впевнені, що ми будемо і надалі динамічно розвиватися, а також плідно працювати на благо наших покупців!”
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас