Тендер на пошук компанії по наданні послуг Аудит річної фінансової звітності для ПАТ "Ідея Банк", підготовлений відповідно до МВФЗ і вимогами НБУ за рік, що завершиться 31.12.2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тендер на пошук компанії по наданні послуг Аудит річної фінансової звітності для ПАТ "Ідея Банк", підготовлений відповідно до МВФЗ і вимогами НБУ за рік, що завершиться 31.12.2017

Рекламний ринок
77
ПАТ «Ідея Банк» оголошує конкурс на пошук компанії по наданні послуг Аудит річної фінансової звітності для ПАТ “Ідея Банк”, підготовлений відповідно до МВФЗ і вимогами НБУ за рік, що завершиться 31.12.2017.
Цінові пропозиції прошу подати відповідно до поставлених нижче завдань.
Завдання
Проведення аудиту річної фінансової звітності ПАТ “Ідея Банк” за 2017 рік, складеної за вимогами Міжнародних стандартів фінансової звітності з урахуванням вимог: Міжнародних стандартів аудиту, Законів України “Про аудиторську діяльність”, “Про банки і банківську діяльність”, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
За результатами аудиту підготувати: аудиторський висновок щодо фінансової звітності за звітний період згідно вимог Міжнародних стандартів аудиту, аудиторський звіт відповідно до Положення про порядок подання банками до Національного банку України звіту аудитора за результатами щорічної перевірки фінансової звітності, аудиторський висновок відповідно до вимог Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
У вкладенні подано усю необхідну інформацію для участі у тендері. Прошу уважно ознайомитись з тендерною документацією. Усі зауваження та питання прошу надсилати на пошту tender@ideabank.ua або ж телефонувати на номер контактної особи +380504324752 Михасяк Ірина. Завершення конкурсу 25.10.2017.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас