Українсько-російський кабельний завод у Бєлгороді виставлений на продаж за $12 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українсько-російський кабельний завод у Бєлгороді виставлений на продаж за $12 млн

Фондовий ринок
439
ЗАТ “Белюжкабель” (Бєлгород, РФ) виставлено на продаж за $12 млн, або за 696 млн рублів, повідомляється на сайті biztorg.ru.
В оголошенні зазначено, що кабельний завод має всю необхідну виробничу базу (земля, будівлі, комунікації, виробниче обладнання) для випуску широкої номенклатури кабелів і проводів.
Заводу належать на праві власності будівлі загальною площею 20,88 тис. кв. м, що розташовані на двох земельних ділянках загальною площею 24,67 тис. кв. м.
Як пояснив “Інтерфаксу” представник компанії, рішення про продаж підприємства було прийнято акціонерами через складність віддаленого керівництва і неузгодженість в його управлінні між українськими і російськими співвласниками.
“Не вдалося створити команду, яка змогла б розкрутити завод, тому власники вирішили виставити його на продаж. Зараз підприємство законсервовано”, – сказав представник.
Згідно з даними системи “СПАРК-Інтерфакс”, виручка ЗАТ “Белюжкабель” в 2016 році склала 9,2 млн рублів, чистий прибуток – 8,1 млн рублів.
ЗАТ “Белюжкабель” зареєстровано в 2005 році в Бєлгороді. Основний вид діяльності – виробництво інших проводів і кабелів для електронного та електричного обладнання.
Статутний капітал ЗАТ в розмірі 188 млн 561 тис. рублів поділений на акції номіналом 1 тис. рублів. 66% акцій володіє “Завод Південкабель” (Харків), 25,17% – ТОВ “Торговий дім “Южкабель” (з іноземними інвестиціями) (Бєлгородська обл.), 8,28% – ЗАТ “Торговий дім ВНИИКП” (Москва).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас