Альфа-Банк Україна оновив сервіс "Миттєвої розстрочки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна оновив сервіс "Миттєвої розстрочки"

Кредит&Депозит
43
Сервіс “Миттєвої розстрочки” від Альфа-Банку Україна – корисний інструмент для тих клієнтів, які, здійснюючи серйозну покупку, хочуть вигідніше розподілити свої кошти і виплачувати вартість покупки частинами.
З метою поліпшити цей сервіс, Альфа-Банк Україна вніс оновлення, завдяки яким, навіть якщо при оплаті покупки у клієнта на рахунку є власні гроші, він отримає пропозицію по розстрочці на різницю між сумою операції і власними коштами, за умови що ця різниця буде не меншою 1000 гривень – мінімального порогу пропозиції по розстрочці.
Наприклад, якщо клієнт зробив покупку на суму 1300 грн, і при цьому на рахунку було 5 грн власних коштів, то він отримає від банку пропозицію оформити у розстрочку 1295 грн (з вирахуванням 5 грн власних грошей).
Звертаємо увагу, що якщо власні кошти клієнта були на рахунку на момент покупки, то клієнт отримає пропозицію про розстрочку не відразу після покупки, а після фінансового списання цієї покупки.
Розстрочка не оформиться, якщо власні кошти з’явилися на рахунку клієнта після покупки, але до факту фінансового списання, а також якщо сума розстрочки буде менше 1000 гривень.
Наведемо кілька прикладів дії пропозиції про розстрочці:
Приклад 1. Клієнт здійснює покупку 31 серпня на суму 3100 грн. При цьому на рахунку має 5 грн власних коштів. Клієнт отримає SMS з пропозицією на суму 3095 грн не 31 серпня, а 2 вересня, коли відбудеться фінансове списання.
Приклад 2. Клієнт здійснює покупку 31 серпня на суму 3100 грн. При цьому на рахунку немає власних коштів. Клієнт отримає 31 серпня SMS з пропозицією про розстрочку на суму 3100 грн. Далі 2 серпня сталося фінансове списання на 3100 грн. При цьому у клієнта з’явилися власні кошти в розмірі 5 грн. У цьому випадку клієнт отримає наступне SMS з відмовою.
Приклад 3. Клієнт здійснює покупку 31 серпня на 1000 грн. При цьому на рахунку має 5 грн власних коштів. Клієнт не отримає SMS з пропозицією, оскільки сума розстрочки буде 995 грн, що менше мінімальної суми – 1000 грн.
Приклад 4. Клієнт здійснює покупку 31 серпня на 1000 грн. При цьому на рахунку немає власних коштів. Клієнт отримає 31 серпня SMS з пропозицією про розстрочку.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас