Суд дозволив оглянути "Буковель" та "Дніпро-Арену" у справі Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дозволив оглянути "Буковель" та "Дніпро-Арену" у справі Приватбанку

Фондовий ринок
579
Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі оглянути гірськолижний курорт “Буковель”, стадіон “Дніпро-Арена” і ангар аеропорту “Дніпропетровськ”.
Про це свідчать відповідні судові ухвали.
Генпрокуратурою проводиться розслідування за фактом зловживання своїм службовим становищем та заволодіння посадовими особами Приватбанку чужим майном в особливо великих розмірах.
Слідством встановлено, що посадові особи Приватбанку не забезпечили виконання відшкодування можливих збитків.
Так, протягом 2014 року Національним банком було видано Приватбанку рефінансування на 19,889 млрд гривень для підтримки ліквідності.
У заставу Нацбанку був наданий готельний комплекс, який знаходиться в Івано-Франківській області, Яремче, с. Поляниця та земельну ділянку площею 2,9574 га (іпотечний договір укладено з ТОВ “Зірка Буковелю” в червні 2014).
Також за рефінансуванням була заставлена перша черга стадіону “Металург” (стара назва стадіону “Дніпро-Арена”, договір укладено з ФК “Дніпро” у травні 2014), ангар для обслуговування літаків Boeing-737, Embraer-145 в аеропорту “Дніпропетровськ” (договір іпотеки укладений з ТОВ “Міжнародний аеропорт “Дніпропетровськ” у червні 2014).
Крім того, заставлені інші об’єкти нерухомості в Дніпрі: будівля по вул. Набережна Заводська, 9 (салон “АвтоПриват”, договір з ТОВ “Арлан”), футбольне поле навчально-тренувальної бази (договір з ТОВ “Ректайм”), нерухомість по вул. Набережна Перемоги, 42Б (поруч знаходиться АЗС “Авіас”), що належить кіпрській Тровелко Холдінгс ,нерухомість по вул. Боброва, 1 (ТЦ “Приозерний”, договір з ТОВ “Арлан”).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас