В Мінфіні підбили підсумки переговорів з МВФ та Світовим банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Мінфіні підбили підсумки переговорів з МВФ та Світовим банком

Казна та Політика
802
Україна і Бельгія домовилися прискорити процес усунення подвійного оподаткування між двома державами.
Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook міністр фінансів Олександр Данилюк, підводячи підсумки роботи української делегації на щорічних зустрічах Міжнародного валютного фонду та Світового банку у Вашингтоні, США.
Данилюк зазначив, що ухилення від сплати податків та необхідність ефективної фіскальної політики були визначені глобальними проблемами, які обговорювалися на зустрічах у Вашингтоні. “Є загальне розуміння, що необхідно активніше боротися з корупцією та ухиленням від сплати податків.
Це важливо для стабільних надходжень до бюджету і можливості держави забезпечувати соціальні стандарти та надавати громадянам якісні послуги. В контексті України надзвичайно важлива комплексна реформа Державної фіскальної служби, яку ми зараз запроваджуємо, та комплексний перегляд угод про уникнення подвійного оподаткування з іншими країнами”, – написав міністр.
Як повідомлялось, торік Міністерство фінансів України заявило про намір найближчим часом провести переговори про перегляд конвенцій про подвійне оподаткування з Німеччиною, Великобританією, Бельгією, Швейцарією і Австрією.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас