FinTech Ukraine 2017: Допомагаємо купувати і продавати відмовні кредитні заявки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinTech Ukraine 2017: Допомагаємо купувати і продавати відмовні кредитні заявки

Фінтех і Картки
848
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua і “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми будемо знайомити вас із новими проектами в сфері фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про Creditor.AI:
FinTech Ukraine 2017: Допомагаємо купувати і продавати відмовні кредитні заявки
Завдання, які вирішує проект:
Creditor.AI – платформа купівлі/продажу відмовних кредитних заявок. Платформа допомагає одним кредитним установам продавати свої відмовні кредитні заявки іншим кредитним організаціям і навпаки. За допомогою Creditor.AI кредитні компанії зможуть ще ефективніше вести свою діяльність за рахунок оптимізації маркетингових витрат, викликаних у зв’язку з особливостями роботи моделі оцінки ризиків, а також мати можливість купувати вже верифіковані ліди у інших учасників за нижчими цінами, ніж в інших стандартних каналах залучення клієнтів.
Особливість проекту:
Особливість Creditor.AI полягає в тому, що з його допомогою кредитні організації зможуть працювати ще ефективніше за рахунок зниження загального CAC (customer acqusition cost), а також збільшити на порядок свою базу користувачів за допомогою роботи з таким новим вузькоспеціалізованим каналом.
Кілька слів про проект:
Creditor.AI – маркетплейс відмовних кредитних заявок. Платформа Creditor.AI реалізована у вигляді аукціонної моделі, де одні кредитні компанії можуть продавати свої відмовні заявки іншим компаніям, або навпаки. Купівля анкет реалізована у вигляді бота, який за заздалегідь вказаними параметрами (дані анкети, порогова вартість для заявки та ін.) купує за дорученням клієнта певний портфель заявок на позику.
Люди:
Ігнатюк Віктор, Бутко Єгор, Павло Наволочко, Дмитро Бойчук, Ярослав Воробйов
Сайт:
До речі, для читачів порталу Finance.ua є ПРОМО код зі знижкою 15%: FTUFN
Дізнатися більше про проект Creditor.AI та інші технологічні рішення в фінансовому секторі, а також проголосувати за кращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас