«Ти з'їхав з глузду»: багатодітний голландець обміняв все майно на біткоїни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Ти з'їхав з глузду»: багатодітний голландець обміняв все майно на біткоїни

Світ
4591
39-річний Діді Тайхутту, IT-фахівець з Нідерландів, продав все сімейне майно і на виручені гроші купив 85 біткоїнів. Разом з дружиною і трьома дочками він переселився в кемпінг і чекає «криптовалютного буму», пише The Independent.
Захоплюватися криптовалютами глава сімейства розпочав у 2010 році, проте раніше не дозволяв собі вкладати в них великі гроші.
«Зараз багато хто, можливо, думає, що я божевільний. Але так само, як інтернет спричинив інформаційну революцію, блокчейн і криптовалюти призведуть до революції в глобальній фінансовій системі. Через п’ять років всі будуть говорити: «Як же ми цього не помічали?» – а я реагую на прийдешні зміни вже сьогодні», — сказав Тайхутту.
Варто відзначити, що авантюра чоловіка мала повну підтримку сім’ї, і зараз вони розмірковують, від чого ще варто відмовитися на користь біткоїна. Діді впевнений, що гра варта свічок і є сенс перетерпіти невеликі труднощі заради майбутнього дітей.
«Люди скажуть: «Ти збожеволів», — але ми авантюрна сім’я і хочемо зіграти в цю азартну гру. Якщо ви ніколи нічим не ризикуєте, ваше життя нудне», — зазначив Діді Тайхутту.
Він припускає, що до 2020 року біткоїн значно зросте в ціні, і його сім’я зможе повернутися до нормального способу життя і оплатити гідну освіту для трьох дочок.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас