Rockwell Collins поставить комплектуючі для українських літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rockwell Collins поставить комплектуючі для українських літаків

Технології&Авто
210
Можливості участі комплектуючих від американської компанії Rockwell Collins у виробництві літаків ДП «Антонова», що входить до складу ДК «Укроборонпром», обговорили представники відповідних делегацій на виставці AUSA-2017, — повідомляє прес-служба оборонного держконцерну.
«Конструктори ДП «Антонов» повністю відмовилися від російської складової. Зараз всі нові розробки проектуються в кооперації із західними компаніями, а існуючі адаптуються під міжнародний стандарт», — заявив виконуючий обов’язки керівника компанії «Антонов» Олександр Кривоконь.
Водночас, на українській оборонній виставці «Зброя та безпека» керівництво ДП «Завод 410 Цивільної Авіації», що входить до складу ДК «Укроборонпром», підписало меморандум про співпрацю з Rockwell Collins. Досягнуті в Києві домовленості дозволяють значно розширити можливості «Заводу 410 цивільної авіації», який є одним з провідних підприємств авіаційного кластера «Укроборонпрому» і спеціалізується на ремонті літаків і двигунів. Саме на цьому заводі нове життя отримують військово-транспортні літаки, які перебувають на озброєнні Збройних сил України.
Американська корпорація Rockwell Collins спеціалізується на виготовленні та розробці цифрових і електронних систем для авіації. Авіоніка цієї американської компанії відповідає найвищим міжнародним стандартам.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас