Індустріалбанк входить в ТОП-20 банків країни, з якими працюють страхові компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк входить в ТОП-20 банків країни, з якими працюють страхові компанії

Особисті фінанси
23
За даними Національної комісії фінансових послуг, в першому півріччі 2017 року обсяг активів страхових компаній в гривні склав 10,7 млрд. Депозити страховиків на поточних рахунках в іноземній валюті виросли до 1,8 млрд грн.
На 20 банків приходиться 86,6% всіх депозитів страхової галузі, що в гривневому еквіваленті склало 9,26 млрд грн. Майже половина всієї суми – 47,7% була розміщена в державних банках. У числі комерційних банків страхові компанії незмінно довіряють депозити Індустріалбанку.
«Індустріалбанк тривалий час співпрацює з низкою страхових компаній. При виборі банку для розміщення депозитних коштів страховим компаніям важлива надійність фінансового партнера, яку в Індустріалбанку підтверджено національним рейтинговим агентством. Зі свого боку Банк довіряє компаніям-партнерам страхування заставного та власного майна, кредитів, відповідальності, а також життя позичальників. Це довірчі, партнерські відносини, які мають двосторонній характер», – зазначив Сергій Демчишин, начальник відділу роботи зі страховими компаніями Індустріалбанку.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас