Ідея Банк увійшов в ТОП-15 банків з найбільш надійними депозитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк увійшов в ТОП-15 банків з найбільш надійними депозитами

Кредит&Депозит
61
За результатами першого кварталу 2017 року Ідея Банк увійшов у ТОП-15 банків з найбільш надійними депозитами. Такими є результати вісімнадцятого “Рейтингу надійності банківських депозитів”, який було підготовлено рейтинговим агентством “Стандарт – Рейтинг”.
У даному рейтингу Ідея Банк зайняв 12-ту позицію з 66 банків. У дослідженні вказується, що: “Ідея Банк закінчив перше півріччя 2017 року з чистим прибутком в 16,219 млн. грн., зміг збільшити власний капітал на 5,7%, а також має високий рівень зовнішньої підтримки від акціонерів”.
У цілому рейтингове агентство наголошує, що криза в банківському секторі добігла кінця: “підсумки аналізу діяльності українських банків за перше півріччя 2017 року демонструють, що в банківському секторі вже не просто закінчилась банківська криза, а відновлене повноцінне зростання”.
Нагадаємо, що раніше рейтингове агентство “Кредит – Рейтинг” підтвердило рейтинг Ідея Банку на рівні uaA +, прогноз стабільний. На думку експертів РА “Кредит – Рейтинг”, високий рівень кредитного рейтингу Ідея Банку забезпечений такими факторами як:
  • підтримка основного акціонера – фінансової групи Getin Holding;
  • диверсифікація кредитного портфелю та ресурсної бази за основними контрагентами;
  • прийнятною валютною структурою ресурсної бази і клієнтського кредитного портфелю;
  • високою ефективністю діяльності та диверсифікації корпоративного кредитного портфелю і засобів суб’єктів господарювання за видами економічної діяльності.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас