Lamborghini готує принципово нову модель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lamborghini готує принципово нову модель

Технології&Авто
509
Lamborghini планує в 2021 році почати продавати абсолютно нову чотиридверну модель, повідомляє Autocar з посиланням на заяву Федеріко Фоскіні, комерційного директора цієї італійської компанії.
У лінійці Lamborghini зараз налічується всього дві моделі – суперкари Huracán і Aventador. В кінці поточного року італійці почнуть випускати ще одну свою модель – преміальний кросовер Urus.
Голова Lamborghini Стефано Доменікалі вже не раз говорив, що вони хочуть збільшити мало не в два рази продажі. Цього планують досягнути в тому числі і за рахунок випуску нових моделей. Четверта модель в лінійці цього знаменитого італійського автомобільного бренду з’явиться в 2021 році. На жаль, про неї поки що практично нічого не відомо. Фоскіні тільки натякнув, що це буде чотирьохдверна модель.
Але боси Lamborghini ще не прийняли остаточне рішення про випуск нової моделі. Багато чого буде залежати від того, які будуть продажі у кросовера Urus. Якщо його продажі виправдають очікування, то, звичайно, тоді італійці швидше приймуть позитивне рішення щодо нової моделі в своїй лінійці.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас