Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк починають Місяць збережень в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк починають Місяць збережень в Україні

Кредит&Депозит
54
Відзначаючи Всесвітній День збережень, що традиційно проводиться у багатьох країнах наприкінці жовтня, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк започатковують його розширену версію – “Місяць збережень”. Розуміючи важливість “заощаджувальної” освіти в країні, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк присвячують “Місяць збережень” поглибленню фінансової грамотності в Україні та підвищенню довіри до банківського сектору загалом.
Щоб привернути увагу до теми збережень в Україні, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк приготували пропозицію: +1% річних до всіх депозитів у національній валюті, що розміщуються на термін від 3 до 12 місяців через систему інтернет-банкінгу або на суму від 100 000 грн, або при оформленні пакетів банківських послуг Comfort, Ultra або Platinum Black.
Цей депозит від банку з перевіреною часом надійністю має на меті заохотити людей користуватися базовим банківським продуктом та переконати їх у стабільності, зручності та безпечності збереження і примноження коштів у банку.
Крім традиційного акційного продукту, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк з метою підвищення фінансової обізнаності українців проводитимуть освітні заходи: День відкритих дверей у відділеннях; секцію тематичних запитань, на які відповідатимуть банківські експерти; поради щодо ефективного і безпечного збереження коштів, та розумного їх примноження, передусім, завдяки використанню основного банківського інструменту – депозиту.
Олексій Пузняк, директор з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку, прокоментував: “В європейських країнах банки постійно опікуються тим, щоб навчати своїх співвітчизників, як правильно розпоряджатися коштами та як їх заощаджувати і примножувати, користуючись банківськими послугами. В Україні довіра до банків наразі активно відроджується. Тому сьогодні перед банківською сферою стоїть завдання – підвищувати обізнаність українців про банківські послуги, зокрема, про депозити як безпечні та вигідні інструменти для заощаджень. Тому наша об’єднана команда Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку, взявши на себе почесну місію такої “заощаджувальної” освіти в Україні, знову приєдналася до ініціативи Національної Асоціації Банків України і проводить Місяць заощаджень. Ми розуміємо важливість цього процесу для України і хочемо на постійній основі працювати над підвищенням фінансової грамотності серед населення.”
Більше інформації про акційний депозит можна отримати за цим посиланням.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас