Range Rover Sport P400e: перший гібрид з можливістю заряджання (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Range Rover Sport P400e: перший гібрид з можливістю заряджання (фото)

Технології&Авто
1024
Компанія Jaguar Land Rover представила свій перший гібридний автомобіль з можливістю підзарядки блоку акумуляторів від електричної мережі — Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV). Ним став середньорозмірний кросовер Range Rover Sport з індексом P400e.
В автомобілі є чотирициліндровий бензиновий двигун Ingenium з робочим об’ємом 2,0 л і електричний мотор. Останній отримує живлення від блоку літій-іонних батарей ємністю 13,1 кВт·год.
ДВЗ забезпечує потужність в 300 кінських сил. Ще 116 «коней» видає електромотор. Сумарна потужність становить 404 к. с., крутний момент досягає 640 Н·м.
На розгін з 0 до 100 км/год кросоверу потрібно 6,7 секунди. Максимальна швидкість заявлена на позначці 220 км/год. Автомобіль наділений системою постійного повного приводу і 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF.
Власникам буде доступний гібридний режим роботи силової установки (Parallel Hybrid) і виключно електричний. У другому випадку машина зможе подолати до 50 км на одній зарядці акумуляторного блоку.
Yes
Компанія Jaguar Land Rover стверджує, що при використанні спеціальної системи швидкої підзарядки на повне відновлення запасу енергії потрібно 2 години 45 хвилин.
Yes
Звісно, Range Rover Sport P400e сповнений найсучаснішими електронними системами. Зокрема, згаданий інформаційно-розважальний комплекс Touch Pro Duo з двома сенсорними дисплеями розміром 10 дюймів по діагоналі. Водієві будуть доступні передові інтелектуальні помічники і засоби забезпечення безпеки в русі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас