Ford буде випускати більше пікапів і кросоверів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford буде випускати більше пікапів і кросоверів (фото)

Технології&Авто
462
Компанія Ford планує випускати більше пікапів, кросоверів і позашляховиків, а в найближчі п’ять років вона розробить 13 нових електромобілів. Про це йшлося під час зустрічі босів Ford зі своїми інвесторами.
Маркетологи Ford вважають, що в найближчі роки активно зростатиме ринок пікапів, кросоверів і SUV. І саме на цих сегментах автомобільного ринку американський автомобільний гігант і хоче зосередитися. А ось випуск седанів скоротиться, бо цей сегмент демонструє зниження продажів. Звичайно, Ford продовжить випускати найрізноманітніші моделі, але ось виробництво пікапів і кросоверів помітно збільшиться.
Також Ford планує до 2023 року розробити і почати продавати 13 нових моделей електромобілів. Особисто для нас такі плани стали трохи несподіваними. Чому? Хоча ця компанія в останні роки постійно збільшувала свої продажі, вона, проте, в плані «зелених» технологій відставала від більшості інших найбільших автовиробників. Тепер Ford хоче ліквідувати це відставання, і, можливо, навіть вийти в лідери сегменту електромобілів. Зараз він вже створив спеціальний відділ з розробки електромобілів.

Тепер нові та оновлені моделі Ford будуть з’являтися частіше, ніж раніше. Справа в тому, що ця компанія пообіцяла інвесторам скоротити час розробки нових автомобілів на 20%. Таким чином, нові моделі будуть з’являтися на 25% швидше, ніж зараз. Цього доб’ються завдяки впровадженню 3D-друку, робототехніки та віртуальної реальності в процес створення і випуску новинок.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас