В окупованому Криму готують до продажу "націоналізовані" підприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В окупованому Криму готують до продажу "націоналізовані" підприємства

Світ
452
Підконтрольна Кремлю кримська “влада” зобов’язала “націоналізовані” підприємства “Кримхліб”, “Сімферопольський комбінат хлібопродуктів”, “Кримтелеком”, “Кримтехнології” та видавництво “Таврида” оформити документи на приватизацію до кінця 2017 року.
Про це повідомляють Крим.Реалії із посиланням на прес-службу підконтрольного Кремлю Мінмайна Криму.
“Оформити всі правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомості, що знаходяться в користуванні кожного із зазначених підприємств, необхідно до кінця поточного року”, – цитує відомство російського міністра майнових і земельних відносин Криму Ганну Анюхіну. За даними міністерства, в ході приватизації підприємства “проведуть інвентаризацію всього майна, а також оформлять всі правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомого майна та земельні ділянки, які перебувають у їх користуванні”.
“Таким чином, підприємства отримають повний комплект документів, що дозволяє правомірно володіти і користуватися власними майновими комплексами”, – зазначено в повідомленні. Кримська “влада” 11 вересня погодила приватизацію “націоналізованих” підприємств “Кримхліб”, “Сімферопольський комбінат хлібопродуктів”, “Кримтелеком”, “Кримтехнології” та “Видавництво і друкарня “Таврида”. Підконтрольний Росії кримський парламент на сесії 20 вересня включив в прогнозний план приватизації продаж 100 відсотків акцій заводу шампанських вин “Новий світ”, “Кримхліб” і “Кримтелеком”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас