"МЕГАБАНК" візьме участь в міжнародному форумі Agroport — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МЕГАБАНК" візьме участь в міжнародному форумі Agroport

Аграрний ринок
35
ПАТМЕГАБАНК” візьме участь в VI Міжнародному форумі Agroport 2017, який пройде 5-7 жовтня в аеропорту “Харків”. Про це повідомили в прес-службі банку.
"МЕГАБАНК" візьме участь в міжнародному форумі Agroport
МЕГАБАНК” вже вдруге бере участь в цьому заході, оскільки агробізнес є стратегічно важливим сегментом кредитування для банку. У квітні цього року “МЕГАБАНК” заявив про себе на форумі “Агропорт-Захід”, який проходив у Львові. “Цей захід дозволив нам як фінансовій установі, яка в основному представлена на Сході України, заявити про себе в західному регіоні країни, зрозуміти специфіку цієї території і презентувати наші продукти сільгоспвиробникам цього регіону”, – розповіли в прес-службі. Досвід і знання, отримані в результаті участі в подібних заходах, будуть використані при створенні нових продуктів і пропозицій для клієнтів-аграріїв, щоб найбільш ефективно задовольнити їхні потреби.
“Цей напрямок дуже перспективний. Сільське господарство постійно розвивається, б’є рекорди з експорту та залишається прибутковим навіть в самі непрості з економічної точки зору періоди”, – відзначили в банку.
Нагадаємо, форум пройде в форматі конференцій, виставки та демонстраційного показу техніки. Програма форуму включає такі напрямки:
  • 5 жовтня (четвер) – Всесвітній день продовольства (зовнішні і внутрішні ринки продовольства);
  • 6 жовтня (п’ятниця) – обговорення змін клімату в Україні та впливу даного чинника на подальший розвиток сільського господарства;
  • 7 жовтня (субота) – День поля.
    У форумі планується участь близько 10 тисяч осіб з різних регіонів України – Луганській, Донецькій, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Херсонській областей.
В рамках форуму також відбудеться церемонія нагородження відкритою премією Agroport Awards, якою будуть відзначені кращі сільгоспвиробники і виробники харчової промисловості Харківщини.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас