Nissan розширить найбільшу в Європі мережу станцій швидкої зарядки електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan розширить найбільшу в Європі мережу станцій швидкої зарядки електромобілів

Технології&Авто
267
Компанія Nissan розповіла про розвиток інфраструктури і зарядних систем для електричних автомобілів. Анонси були зроблені в рамках третього заходу Nissan Futures – The Car and Beyond, що проходив в Осло.
Повідомляється, що протягом наступних півтора років Nissan на 20% розширить найбільшу в Європі мережу станцій швидкої зарядки стандарту CHAdeMO. Зараз ця мережа нараховує 4600 станцій, а через 18 місяців їх кількість досягне 5600. Зарядні станції будуть встановлені на автомагістралях, в невеликих населених пунктах і в усіх найважливіших європейських містах.
Компанія Nissan також представила нову серію зарядних пристроїв для дому та офісу. Зокрема, за допомогою домашнього пристрою потужністю 7 кВт, що працює в двох швидкісних режимах, можна повністю зарядити батарею електромобіля всього за п’ять з половиною годин. Таким чином, у порівнянні з попередньою технологією новинка скорочує час зарядки на 70%.
Зарядний пристрій потужністю 22 кВт працює ще швидше, заряджаючи електромобіль всього за дві години. Ця система розроблена для власників автопарків і корпоративних покупців. Однак її можна порекомендувати і приватним покупцям, які бажають максимально скоротити час зарядки батареї.
Крім того, продемонстровано нову домашню систему зберігання енергії, яка вийшла після платформи xStorage. Показана система створена спеціально для власників електромобілів: вона дозволяє підключати машину безпосередньо до настінного модуля. З ним інтегрована система зберігання енергії, що дозволяє власнику краще управляти витратами на електрику і навіть генерувати електроенергію за допомогою сонячних батарей. Таким чином, система забезпечує до 100% енергії (екологічно чистої і отримуваної з відновлюваного джерела), необхідної для зарядки електромобіля.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас