У німецькі авто будуть ставити французьку «начинку» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У німецькі авто будуть ставити французьку «начинку»

Технології&Авто
934
Як усі ми пам’ятаємо, ще 1 серпня цього року німецька автомобільна компанія Opel повністю перейшла під контроль свого нового власника – французького автогіганта PSA Peugeot Citroen. У найближчому майбутньому це суттєво позначиться на моделях німецької марки, зокрема, на їх «начинці».
Автомобілі Opel отримають двигуни Peugeot-Citroen. Процес заміни силових установок почнеться найближчим часом і закінчиться через кілька років. Також машини з Рюссельхаймі переїдуть зі своїх платформ на шасі PSA.
У PSA хочуть якомога швидше припинити виплати колишньому господарю Opel, концерну General Motors, за використання його розробок. При цьому ще не вирішено, чи будуть в Peugeot-Citroen використовувати всі напрацювання Опеля.
Перехід на агрегати PSA може позначитися на штаті і розробках Opel. Не виключено, що компанії доведеться скоротити чисельність співробітників і відмовитися від досліджень. При цьому порівняно недавно, менше року тому, компанія відкрила за 210 млн євро новий центр для розробок і тестування двигунів і трансмісій, в якому зараз працює 800 інженерів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас