Dragon Capital придбав бізнес-центри "Прайм" і "Євразія" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбав бізнес-центри "Прайм" і "Євразія"

Фондовий ринок
671
Компанія New Ukraine PE Holding (Нікосія, Кіпр), яка входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання столичних бізнес-центрів “Прайм” і “Євразія” у ПАТБТА Банк”, повідомила в четвер прес-служба Dragon Capital.
“Ми раді завершити цю значну транзакцію, переговори щодо якої почали більше року тому. Цією інвестицією ми збільшили наш портфель до п’яти об’єктів у трьох основних секторах комерційної нерухомості, загальна площа яких становить понад 205 тис. кв. м. Вийшовши в сектор офісної нерухомості, ми диверсифікували наші інвестиції і продемонстрували віру в подальше відновлення ділової активності в Україні”, – цитується в повідомленні генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
Як вказується в повідомленні, на момент укладання угоди вакантність площ в обох бізнес-центрах становила менше 1%, ключові орендарі – Microsoft, PWC, Deloitte, EPAM, Sanofi.
У прес-службі нагадали, що дана угода є вже 4 і 5 інвестицією компанії New Ukraine PE Holding в Україні, яка торік придбала торговий центр “Піраміда” і складські комплекси West Gate Logistics і East Gate Logistics.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас