Український мобільний оператор запускає оплату парковки по СМС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український мобільний оператор запускає оплату парковки по СМС

Технології&Авто
824
Український оператор мобільного зв’язку компанія Київстар та комунальне підприємство Київтранспарксервіс підписали меморандум про співпрацю в сфері впровадження інноваційних послуг для автомобілістів і мають намір запустити послугу плати за парковку в Києві через СМС для абонентів оператора.
Про це повідомили в Київстарі.
Щоб скористатися послугою, абоненту достатньо буде відправити СМС-запит зі свого телефону на виділений номер. Плата за паркування зніметься з мобільного рахунку абонента.
Скористатися послугою зможуть не тільки власники смартфонів, але і власники будь-яких моделей телефонів, оскільки для цього не потрібно завантажувати ніякі додатки, проходити авторизацію тощо.
СМС-парковка вже давно діє в європейських країнах. Зокрема, в країнах Скандинавії майже 80% розрахунків за цей сервіс здійснюється за допомогою СМС”, – зазначила начальник відділу з розвитку послуг мобільної комерції Київстару Леся Запорожець.
Зазначається, що послуга стане доступною абонентам Київстар найближчим часом, а після запуску проекту в столиці ця можливість буде запропонована в інших великих містах України.

Довідка Finance.ua:

  • 10 серпня в Києві набула чинності заборона на оплату парковки готівкою.
  • Пізніше КМДА прийняла рішення зробити парковку в столиці у вихідні дні безкоштовною.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас