Ярославський повідомив, коли подасть документи на купівлю Промінвестбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський повідомив, коли подасть документи на купівлю Промінвестбанку

Фондовий ринок
844
Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський ще не подав пакет документів для погодження придбання істотної частки участі в Промінвестбанку, але має намір зробити це найближчим часом.
“Документи зараз у стадії підготовки. Думаю, протягом 10-12 днів ми їх подамо”, – сказав О. Ярославський на брифінгу в п’ятницю.
На початку серпня прес-служба Нацбанку України повідомляла, що 14 липня в НБУ надійшов лист від представників О. Ярославського, в якому було висловлено намір в майбутньому подати в НБУ пакет документів для погодження набуття істотної частки участі в Промінвестбанку.
Повідомлялося також, що комітет з питань нагляду і регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем НБУ 28 липня прийняв рішення відмовити у погодженні набуття істотної участі в Промінвестбанку Максиму Микитасю і Павлу Фуксу. Нацбанк зазначав, що потенційні покупці не надали необхідних документів для перевірки інвесторів на предмет відповідності вимогам законодавства України.

Довідка Finance.ua:

  • Промінвестбанк заснований в 1992 році.
  • Російський ВЕБ володіє 99,7% його акцій. За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2017 року банк займав 13-е місце за розміром активів серед 90 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас