Після обрання Трампа продажі бомбосховищ у США зросли на 500-700% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після обрання Трампа продажі бомбосховищ у США зросли на 500-700%

Світ
543
Жителі США інвестують у підземні сховища і роблять запаси провізії через страх глобальних природних катастроф і конфлікт із Північною Кореєю. На хвилі загальної параної американські компанії, що будують бункери для захисту від руйнівних катаклізмів і воєн, б’ють рекорди продажів. На ринку з’являються як елітні, так і дешеві укриття, а також підземні житлові комплекси для тих, хто боїться наближення кінця світу.
Обрання нового президента в США традиційно викликає апокаліптичні настрої. Так, після вступу на посаду Барака Обами багато американців побоювалися, що тепер їм заборонять володіти зброєю і хотіли перенести свою амуніцію в підземні склади. Після перемоги на виборах Дональда Трампа громадяни стали боятися початку нової світової війни. Посилення конфлікту з Північною Кореєю тільки погіршило ситуацію. Люди стрімко почали скуповувати бункери через страх, що скоро станеться глобальна катастрофа.
За даними техаської компанії Rising S Company, після обрання Трампа президентом США продажі підземних сховищ зросли на 500% -700%. Страхи через наближення кінця світу принесли компанії велику виручку – тільки в 2016 році вона заробила від $9 до $14 млн, повідомляє Business Insider.
Інші виробники бункерів також звітують про зростання виручки. «Попит росте всюди. Ми отримуємо сотні дзвінків», – розповів Miami Herald, президент каліфорнійської компанії Atlas Survival Shelters Рон Хаббард. Atlas Survival Shelters планує продати цьог рооку 1000 сховищ за середньою ціною $25 000.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас