Нові батареї від Samsung забезпечать електрокарам запас ходу до 700 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові батареї від Samsung забезпечать електрокарам запас ходу до 700 км

Технології&Авто
2986
Samsung представила свою нову батарею для електромобілів на автошоу у Франкфурті, повідомляє Futurism. За заявами компанії, акумулятор дозволить автомобілям проїжджати по 600-700 км на одному заряді.
Представники компанії розповіли, що їхня розробка дозволить виробникам електромобілів збільшити їх запас ходу до 700 км. Це досягається при встановленні правильного числа батарейних ґраток, зазначили вони. Ця батарейна технологія буде модульною, тобто виробники зможуть самі вибирати необхідний для них запас ходу. Якщо мова йде про преміум-моделі автомобілів, то туди можна ставити 20 ґраток і отримати 700 км запасу ходу. Якщо автомобіль середнього класу, то 10 встановлених ґраток забезпечать 300 км ходу і дозволять знизити ціну.
В Samsung розраховують на цю модульність, на їхню думку, саме вона привабить автовиробників, тому що дасть максимальну гнучкість у тому, що стосується зв’язку вартості автомобіля і його запасу ходу. Всі зможуть підібрати рішення для своїх моделей. Про акумулятор відомо мало подробиць, компанія не стала їх розкривати. Зрозуміло тільки те, що батареї від Samsung відрізняються від тих, що використовують Nissan і GM. Швидше за все, за технологією виробництва вони схожі з батареями від Tesla.
Якщо говорити про сьогоднішній ринок келектромобілів, то ніхто ще не представив автомобіль, який в реальних умовах міг би наблизитися до показника в 700 км. Звіти показують, що топова Model S хороша при їзді не далі ніж на 416 км. Очікується, що нова Model 3 в максимальній комплектації зможе наблизитися до 500 км. При цьому на Nissan Leaf 2018 краще не їздити далі 250 км. Тож рішення на 700 км може по-справжньому перевернути ринок. Залишається дочекатися цін і реальних тестів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас