У Китаї випустять електромобіль з 1,2-метровим екраном у салоні (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї випустять електромобіль з 1,2-метровим екраном у салоні (фото)

Технології&Авто
831
Китайська електромобільна компанія Future Mobility Corp, заснована колишніми керівниками BMW і Nissan Motor, планує запустити свій перший автомобіль під брендом «Byton» в 2019 році.
Компанія нещодавно залучила 200 мільйонів доларів від інвесторів, включаючи Suning і Fullshare Holdings з Китаю. Компанія заявила, що універсал вийде на китайський ринок в четвертому кварталі 2019 року.
Ключові особливості інтер’єру нової моделі – сенсорна панель розміром з iPad mini, вбудована в кермо, і масивний екран приладової панелі довжиною 1,25 метра, який розташований на всю ширину автомобіля.
У Китаї випустять електромобіль з 1,2-метровим екраном у салоні (фото)
До 2022 року Future Mobility планує випустити три моделі автомобілів. У компанії вже є спортивний універсал середнього класу, в планах ще дві моделі – седан і 7-місний багатоцільовий автомобіль.
Компанія планує представити готову версію першого автомобіля на виставці Consumer Electronics Show в Лас-Вегасі в січні наступного року.
Послуги з технічного обслуговування і ремонту будуть здійснюватися через мережу незалежних агентів, хоча сервісний процес буде управлятися компанією централізовано.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас