Стали відомі подробиці про новий кросовер Chery для Європи (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі подробиці про новий кросовер Chery для Європи (фото)

Технології&Авто
1041
Chery готується «вторгнутися» на автомобільний ринок Європи з кількома своїми новими моделями. Всі вони будуть спеціально розроблені для мешканців Старого Континенту. Першою такою моделлю стане компактний кросовер, створений на основі нової філософії дизайну «Life In Motion». Офіційна прем’єра концепту цієї новинки відбудеться вже найближчим часом у Франкфурті.
Як він буде називатися – поки що не відомо. Зате ми раніше бачили його ескізи, а тепер компанія Chery розсекретила про нього певну інформацію. Передусім скажемо, що ця новинка створена на базі концепту Tiggo Coupe. Покупцям її запропонують повністю електричну силову установку, з гібридною електричною і plug-in hybrid (PHEV) силовою установкою.
Кросовер з силовою установкою plug-in hybrid зможе розігнатися до 100 км/год за 6 секунд при максимальній швидкості майже 200 км/год. Погодьтеся, це дуже хороші показники для такого SUV.
Батарея до 80% буде заряджатися за 30 хвилин. Для повної зарядки потрібно 4 години від стандартного джерела живлення. Це практично такі самі показники, як і у Audi e-tron.

Chery каже, що цей кросовер побудований на абсолютно новій високоякісній платформі. Тобто ця модель буде відповідати вимогам європейців щодо якості та безпеки. Чи так це насправді – ми з вами дізнаємося зовсім скоро, після того як відбудеться прем’єра цього концепту у Франкфурті.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас