Xerox патентує рішення на основі блокчейну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xerox патентує рішення на основі блокчейну

Технології&Авто
312
Один зі світових лідерів у галузі технологій друку і управління документами компанія Xerox подала патентну заявку на технологію, яка дозволить створювати за допомогою блокчейну цифрові докази для документів і інших видів даних.
Про це пише CoinDesk.
Заявка опублікована минулого тижня на сайті Бюро з патентів і товарних знаків США (USPTO).
В описі заявки представлений метод використання технології блокчейн для прив’язки даних (авторство зображень або відео) до певного періоду часу. Використовуватися при цьому можуть як відкриті, так і приватні версії блокчейну. Представлене рішення отримало назву Proof of Existence.
«В рамках даного винаходу представлено пристрій для обробки інформації: блок збору даних, який отримує інформацію про характеристики останнього блоку в ланцюзі блоків, на якому генеруються цільові дані, і блок реєстрації, який реєструє доказ інформації, яка вказує на те, що згенеровані цільові дані узгоджуються з інформацією щодо характеристик, отриманої блоком збору, коли цільові дані генеруються для перевірки часу», – йдеться у запиті.
Примітно, що ця заявка має спільну назву з іншою патентною заявкою Xerox, яка була подана в 2015 році і згадок про блокчейн не містить.
Раніше компанія вже подавала дві патентні заявки на використання технології для ведення обліку даних.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас