За десять років капіталізація біткоїна досягне $5 трильйонів - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За десять років капіталізація біткоїна досягне $5 трильйонів - експерт

Фінтех і Картки
1068
На думку співзасновника і директора з маркетингу компанії Breadwallet Аарона Лашера, капіталізація першої цифрової валюти через десять років досягне позначки в п’ять трильйонів доларів. Про це пише MarketWatch.
Водночас, як повідомляє видання, топ-менеджер Breadwallet закликав біткоїн-інвесторів не втрачати пильності.
“Як довгостроковому біткоїн-інвестору мені дуже подобається динаміка ціни цієї кріптовалюти, — зазначив Аарон Лашер. — Хоча я чітко розумію, що за цим бичачим трендом може піти досить жорсткий тиск ведмедів”.
Вельми примітно, що маркетолог Breadwallet згоден з поширеною думкою, що на криптовалютном ринку “надувається бульбашка”. Тим часом Лашер не бачить в цьому нічого поганого:
“Криптовалюти знаходяться в бальбашці? Так, абсолютно правильно, — каже Лашер. — Це погано? Не обов’язково”.
Свою тезу представник Breadwallet пояснює тим, що навколо біткоїна вже неодноразово створювався хайп, який напевно “буде далеко не останнім”: “Довгострокова тенденція має яскраво виражену висхідну спрямованість, а вид на минулі бульбашки “із дзеркала заднього виду” вже не так вражає, — ділиться своїми міркуваннями Лашер. — Чи я знаю, які межі цієї бальбашки? Чи буду я продавати біткоїни до, під час або після неї? Ні”.
Незважаючи на весь оптимізм своїх заяв, CMO біткоїн-гаманця Breadwallet зазначив, що інвесторам все ж таки необхідно бути обережнішими і дав їм кілька порад:
“Я б не рекомендував інвесторам входити на цей ринок без його ґрунтовного дослідження, — сказав він. — Це зовсім не схема швидкого збагачення, і люди, які сліпо вкидають сюди гроші, швидше за все, дуже ризикують, купують занадто дорого і продають занадто рано”.
За словами Лашера, в залежності від фінансових цілей інвестора, криптовалюти і, зокрема, біткоїн можуть стати корисними інструментами диверсифікації портфеля, інструментами хеджування та/або активами з високим потенціалом зростання і відповідними ризиками.
Наостанок співзасновник Breadwallet зазначив, що, згідно з його прогнозами, протягом найближчих десяти років на ринку будуть присутні як мінімум 10 криптовалют з капіталізацією в $25 млрд кожна.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас